Jump to content

Kompan do wycieczek - świdnica

baseniarz
 Share

Recommended Posts

Witam,
jestem tu całkowicie nowy więc na wstępie pozdrawiam wszystkich; )
Moja przygoda z motorami zaczęła się dokładnie rok temu kiedy to kolega dał mi trochę poupalać na swoim KTM. Wtedy też pod wpływem chwili kupiłem Yamahę XT 125cm, którą bardzo miło wspominam jako pierwszy motor. Eh te 125cm...w sumie cieszę się, że od tego zacząłem bo może dzięki temu jestem w stanie z Wami dziś pisać (czytaj: nic sobie nie zrobiłem) ale jak wiadomo 125cm szybko się nudzi. Do tego doszedłem do wniosku, że enduro jednak nie jest do końca dla mnie i wolę jednak szosowe wycieczki;)
Tak o to trochę późno za to wszystko się zabrałem bo w październiku ubiegłego roku zmieniłem Yamahę na Suzuki GS500 (wiem że dla 90% z Was to też nie jest godny sprzęt ale dla mnie na początek bomba;) i zacząłem robić prawko...niestety aura nie sprzyjała więc postanowiłem przełożyć kurs na ten rok. I tak o to dziś stałem się jednym z Was. Dumnym posiadaczem kategorii A; )

A teraz do rzeczy: wszyscy znajomi którym zawsze zazdrościłem tego, że mają motor i przez których zrobiłem prawko wyjechali za granicę. Jeden od niedawna ma GPS na palcu (czytaj obrączkę:P) i tak o to wyszło szczęście w nieszczęściu: mam prawko, mam motor, ale nie mam z kim szusować; /

Mieszkam w Świdnicy na dolnym ślasku. Jeśli, któryś z forumowiczów jest z pobliża i chciałby wybrać się na jakąś przejażdżkę i jest w stanie na mnie poczekać na drodze (jestem świadom tego, że dopiero zrobiłem prawko i wolę wolniej ale dojechać do celu niż sami wiecie co...;/) bardzo proszę o kontakt:P

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.

• 3 weeks later...

Witam,

jestem tu całkowicie nowy więc na wstępie pozdrawiam wszystkich; )

Moja przygoda z motorami zaczęła się dokładnie rok temu kiedy to kolega dał mi trochę poupalać na swoim KTM. Wtedy też pod wpływem chwili kupiłem Yamahę XT 125cm, którą bardzo miło wspominam jako pierwszy motor. Eh te 125cm...w sumie cieszę się, że od tego zacząłem bo może dzięki temu jestem w stanie z Wami dziś pisać (czytaj: nic sobie nie zrobiłem) ale jak wiadomo 125cm szybko się nudzi. Do tego doszedłem do wniosku, że enduro jednak nie jest do końca dla mnie i wolę jednak szosowe wycieczki;)

Tak o to trochę późno za to wszystko się zabrałem bo w październiku ubiegłego roku zmieniłem Yamahę na Suzuki GS500 (wiem że dla 90% z Was to też nie jest godny sprzęt ale dla mnie na początek bomba;) i zacząłem robić prawko...niestety aura nie sprzyjała więc postanowiłem przełożyć kurs na ten rok. I tak o to dziś stałem się jednym z Was. Dumnym posiadaczem kategorii A; )

A teraz do rzeczy: wszyscy znajomi którym zawsze zazdrościłem tego, że mają motor i przez których zrobiłem prawko wyjechali za granicę. Jeden od niedawna ma GPS na palcu (czytaj obrączkę :P) i tak o to wyszło szczęście w nieszczęściu: mam prawko, mam motor, ale nie mam z kim szusować; /

Mieszkam w Świdnicy na dolnym ślasku. Jeśli, któryś z forumowiczów jest z pobliża i chciałby wybrać się na jakąś przejażdżkę i jest w stanie na mnie poczekać na drodze (jestem świadom tego, że dopiero zrobiłem prawko i wolę wolniej ale dojechać do celu niż sami wiecie co...;/) bardzo proszę o kontakt:P

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.

Hej witam jak coś to możemy pojeździć daj znać 27.05.2017 jadę na zlot do Kondratowa koło Jawora.Pozdro.

Edited by SILL

Hej ja jeżdżę na Kawasaki Versys 650, jestem z Jeleniej Góry i chętnie możemy się zmówić na wspólny wypad (najlepiej weekendy), daj znać czy masz czas w najbliższą niedzielę?

Edited by ravJG

• 1 month later...

Koledzy najmocniej przepraszam.
Długo nikt nie odpisywał i z tego powodu szczerze to i sam zapomniałem o tym wątku, na maila też nie przyszło żadne powiadomienie, iż ktoś się odezwał: /

W każdym bądź razie miło by było w końcu się gdzieś przejechać.
Zrobiłem już z 1,5k km, wyregulowałem gaźniki więc aż taką zawalidrogą już nie jestem:D

Dziś też planuję wybrać się na wycieczkę więc czekam na jakieś info.

Pozdrawiam.

• 7 years later...

Witaj,jak bedziesz chciał kiedyś polatać odezwij się,jestem z okolic Dzierżoniowa tak więc blisko,objeżdżoną mam kotline Kłodzką tak więc zapraszam.

złota łopata z diamentową rękojeścią! :D 

(ps. ja teraz też DSW, także jakby coby.. )

Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę.