Lukasz123 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam.Mam problem w swoim CPI SX50 z licznikiem, a mianowicie pokazuje on obroty oraz wszystkie kontrolki się świecą. Problem w tym, że nie nalicza km ale prędkości. Co może być tego przyczyną? Byłem u mechanika, i powiedział on, że to najprawdopodobniej cały licznik. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Piszesz niezrozumiale.Co to znaczy: "że nie nalicza km ale prędkości"?Prędkość jest czy nie?1. Jak jest ale km nie przybywa to wina licznika. 2. Jak nie ma prędkości ani km wina jakiegoś czujnika. Nie znam motocykla. Gdzieś będzie impulsator liczący obroty: koło przednie lub tylne albo skrzynia biegów. Jeśli jest taki czujnik to albo on umarł albo okablowanie.Ale to tylko przy wariancie 2. Żużu77, Cieszyn, R12RT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 uprzejma prośba. czas do jutrajsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz123 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Z tym "ale" to mój błąd, przepraszam. Powinno być "ani". Nie nalicza kilometrów ani prędkości. W każdym razie dzięki za informację, już wiem że to wina czujnika. Dziękuję bardzo za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 zamknięty do czasu zastosowania się do podstawowych zasad porządkowychjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi