JERZYK-NYC Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 aha,no i co bedzie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Przyjechać, pogadać, wypić, pospać..... A na co liczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Teraz to co napisał Mariusz. Będziemy gadać, pić, jeść i się śmiać w Nietoperku od 9 czerwca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Będziemy jedli pili i lulki palili (caro red) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 A może carmeny? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Paliłem jak byłem młody, ale już ich nie produkują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Paliłem jak byłem młody, ale już ich nie produkują .A szkoda, bo zapach mialy taki, że od razu bylo wiadomo, że na bogato. :)Chociaż chodzily opinie, że najbardziej ze wszystkich szkodzily na pluca i powodowaly zadyszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Żebyś wiedział że zapach był nieziemski. Jeszcze Marlboro taki miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Pamiętam, że były białe. Kiedyś, jak jeszcze na erce robiłem. Pojechaliśmy na jakąś wiochę i kierowca wyskoczył do sklepu. Przyniósł, ostatnie cztery paczki carmenów. Później przejął koncern już philip morris i były "maczane w dupie" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Będziemy jedli pili i lulki palili (caro red)Biegali po polu i pili kakao :) Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 chulali :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 A może carmeny? :PJak będzie Carmen to i ja będę :) Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jedynie mogę mieć Caro, bo Carmeny to już w muzeum są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jedynie mogę mieć Caro, bo Carmeny to już w muzeum są.Hehe, jeśli ich kustosz nie wypalil. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 To nie wiesz że w muzeum to same wydmuszki są? Czyli nie ma co palić -co pić etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi