Dreamof Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Tragedima;/ Tak na marginesie, będzie ktoś leciał od mojej strony? Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Przestańcie histeryzować. Pokoje będą ciepłe, ognisko będzie, podgrzewacze wewnętrzne tyż. Damy radę. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 A kto tu histeryzuje?Wymieniamy tylko opinie na rozne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jerzyk, jednak nie jadę do Torunia. W poniedziałek rano muszę być w domu. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Jerzyk, jednak nie jadę do Torunia. W poniedziałek rano muszę być w domu.Wlasnie mialem Ci napisac,ze ja mam tak samo.Wiec wracamy w niedziele.A jaka trase proponujesz do N? Edytowane 13 Września 2017 przez JERZYK-NYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 A ja chyba wracam w sobotę:p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 A ja chyba wracam w sobotę:pTzn.caly tydzien bedziesz siedziala w Nietoperku?Masz zdrowie,kobieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 A ja chyba wracam w sobotę :PWeź modlitewnik to będziesz mogła zostać do niedzieli. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Wlasnie mialem Ci napisac,ze ja mam tak samo.Wiec wracamy w niedziele.A jaka trase proponujesz do N?Zadzwonię dzisiaj popołudniu, to się dogadamy. Ale myślę, że jednak wybór padnie na A4. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 A jakie notowania pogodowe na sobotę i niedzielę? Bo nie wiem, czy siodłać konia, czy pucować karawan. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 No właśnie prognoza jest tragiczna do jazdy .W sobotę ma być w miarę,gorzej z niedzielą.W dodatku nie dostałam wolnego na piątek co oznacza,że jeśli ruszę to dopiero o 16 .Bądź tu mądry,pisz pan wiersze ...nie wiem czy w sobotę z rana nie jechać, a piątek sobie darować. Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 No właśnie prognoza jest tragiczna do jazdy .W sobotę ma być w miarę,gorzej z niedzielą.W dodatku nie dostałam wolnego na piątek co oznacza,że jeśli ruszę to dopiero o 16 .Bądź tu mądry,pisz pan wiersze ...nie wiem czy w sobotę z rana nie jechać, a piątek sobie darować.Przyjedz tak, jak ja, w sobotę, przynajmniej wątroba będzie Cie bolała połowę mniej, niż resztę towarzystwa. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Gorsze trawienie i nie dla zdowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 No chyba nie będę miała wyjścia ale zobaczę w piątek jak to będzie i zdecyduje. Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Co Wy ciągle z tym deszczem? Motocykle z cukru macie? Czy nówki z salonu z przebiegiem 20km i boicie się lakier ubrudzić? Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi