Raidber Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam, mam pytanie odnośnie zaworów. :)Co oznacza taki fakt, że do lewego zaworu wydechowego musiałem kupić płytkę minimalnie większą niż do prawego? :) różnica 0.04 mm. Czy w takiej sytuacji będzie okej jak luzy będą w normie? (0.17-0.22mm) Czy mogę normalnie jeździć? Pacjent KXF 450 2008r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Załóż i zmierz wysłane ze smyczy -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/21059-w-temacie-podaj-problem-rok-produkcji-i-typ-motocykla/zamknięty do czasu korektyjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi