mrzysty Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Jest filmik z Grecji. Ale tam było zakrętów, a jakie widoki, ależ mi się tam podobało, a szczególnie upodobałem sobie Albanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Nareszcie zrobiłem opis wycieczki, zerknijcie, poczytajcie zobaczcie film. MOże jest kilka błedów, ale pisałem dośc szybko, a cosik komputer ich nie podkreśla.http://mrzysty.pl/motocyklem-do-grecji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaXX Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 super!!! ja juz odliczam dni... tez do Grecji jade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Nie zapuszczaj się za daleko w kontynent, nudno...i drogo, zalicz Meteory i wracaj, Albania dużo ciekawsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaXX Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 a ja mam zamiar na sam ďół zjechac, Ale na polnocy ciekawiej... Jak mowisz... meteory, i Vikos :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motocyklista na motocyklu Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Nie zapuszczaj się za daleko w kontynent, nudno...i drogo, zalicz Meteory i wracaj, Albania dużo ciekawsza.Wybacz, ale mam diametralnie inne zdanie.Grecja jest wspaniała, a Meteory to dopiero przedsmak tego, co czeka nas dalej.Co do cen - na to nie mamy wpływu.Albania też jest wspaniała, ale inaczej. Poza tym to kolejna wycieczka.Jeśli będziemy chcieli zobaczyć Grecję i Albanię za jednym razem - nie zobaczymy niczego. a ja mam zamiar na sam ďół zjechac, Ale na polnocy ciekawiej... Jak mowisz... meteory, i Vikos :-)Jedź, jedź! Nie pożałujesz na pewno.Tylko przygotuj się do wycieczki, bo inaczej pojedziesz do Aten i stwierdzisz, że Grecja jest nudna!To trochę tak jak oceniać Polskę z perspektywy Warszawy...Koło Aten przykładowo jest przepiękny przylądek Sunion, gdzie wschód i zachód słońca to wrażenie magiczne!Odsyłam do mojej relacji:http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/129865-grecja-relacja-z-wyprawy-2009/?hl=grecjaNie żałuję ani jednego kilometra. Natomiast, wiedząc to co wiem, kończąc wycieczkę na Meteorach, nigdy bym sobie tego nie wydarował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaXX Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 no wlasnie sie przygotowuje, szukam ciekawych miejsc na Peloponez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeza Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Odsyłam do mojej relacji:http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/129865-grecja-relacja-z-wyprawy-2009/?hl=grecja Dominik!!!! Dlaczego Ja wcześniej tego nie widziałem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Mrzysty gdzie ty w pobliżu Łosic urzędujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Mrzysty gdzie ty w pobliżu Łosic urzędujesz ?Krysz z którym jechałem jest z Łosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi