Marlene Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Orientuje się ktoś, jakie inne gaźniki można wrzucić do GPZ 500 1993 r? Oryginalnych nigdzie nie mogę znaleźć w ludzkiej cenie. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 na allegro sa za ok 250zl, to taka nieludzka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlene Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 To weź mi fundnij. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Inne myślisz,że będą tańsze :mad: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 To weź mi fundnij. ;)to moze dwa od wsk 175 zaloz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Dlaczego chcesz wymieniac gazniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlene Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Jprdl... czas umierać. -.-' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Od ltd 454, er5 i KLE powinny pasować tylko coś mi się wydaje że za mniej niż 200 nie znajdziesz... Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Jprdl... czas umierać. -.-'A umieraj. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi