dizayner Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Konkurs dla kolegów i koleżanek z forum. Pierwsza edycja. Wygraj swoje zdjęcie z motocyklem lub z wojaży naniesione na drewno. Pozdrawiam. Więcej poniżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Pisze się "wziąć". Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Pisze się "wziąć". Ludzie konkursy robio a pisać nie potrafio! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 On pisze wziąć bo blisko sięga jak by sięgał daleko to bu wziąwszy napisał... Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Nawet chciałem se wziąć udziała we konkursie ale facebonka nie mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oldmotory Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Tak se pacze, patszem :banghead: Taki mały błąd, a jak temat rozruszał?Może to nie przypadek, ale celowe działanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ale .. to jakas nobilitacja, zaszczyt czy cus ... tak wzia(ś)ć sobie deskę ze zjdeciem ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ale .. to jakas nobilitacja, zaszczyt czy cus ... tak wzia(ś)ć sobie deskę ze zjdeciem ?No bo będziesz mógł wtedy powiedzieć że jesteś w dechę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi