bmikel Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam Mam problem z obrotami przy skręcie w prawo wzrastają do około 2 czasem 3 tyś obrotów kłopot zaczą się od montażu podgrzewanych manetek tak przynajmniej sięgam pamięcią skręt w lewo jest ok manetki są zwykle nie Oxford lub tym podobne sprawdzałem tez czy linka gdzieś się nie zaczepia ale z linka wszytko ok chyba że trzeba zaglądnąć głębiej niż tylko przy kierownicy. Wysłane z mojego SM-G901F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 źle zamontowałeś linkę albo ją źle poprowadziłeś i ciągnie. czasami to jest bardzo ważne jak linka jest prowadzona koło główki ramy, w wielu moto jest tam kupa kabli, itp, i jak prowadzisz nie tak jak producent wymyślił, to tak, może ciągnąć przy skręcie. Większość serwisówek ma nawet rysunki jak prowadzić linki i cięgła. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 odpal silnik, skrec na maksa w lewo i w prawo i obserwuj obroty. Czesto zbyt maly luz na manetce prowadzi tez do takiego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmikel Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Sprawdzałem dziś manetke ale to nie to manetka jest caly czas w tej samej pozycji, co do linki przy zmianie manetek nie robiłem nic z linka tylko ściągnąłem linki ze starej manetki to wszystko Dziś zauważyłem ze przy skręcie w lewo obroty spadają ale nie za każdym razem a przy skręcie w prawo obroty nie wzrastają odrazu tylko zaraz po skręcie w prawo spadają tak ze moto prawie gaśnie a po 3 sek wzrastają do około 2,3 tys Próbowałem już ruszać linkami itd ale nic jedynie co to przyb wzrosnietych obrotach jeżeli dodam ssanie i zaraz je obniże obroty maleją ale nie do końca Dziwna sprawa i nie mogę dojść końca Wysłane z mojego SM-G901F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Czarów nie ma - albo linka od gazu albo kable od elektryki który miesza coś w napięciu (przez co silnik może się przydusić). Skoro montowałeś podgrzewanie to grzebałeś przy manetce i przy elektryce. No ale na odległość ciężko coś dokładniej.. ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 To sprawdź linkę od ssania. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmikel Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jednak to linka od ssania Dzięki Wysłane z mojego SM-G901F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi