szkic Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam Posiadam w Bandicie wydech Microna, z którym mam mały problem. Mianowicie wydmuchało mi kawałek uszczelki i spaliny uciekały trochę bokiem. Postanowiłem więc ją dorobić i żeby ją wyciągnąć musiałem wyjąć całą tą rurę ze środka... z którą wyszły razem takie włókna z jakiegoś materiału. Nie wiem jak w innych tłumikach ale w Micronie to jest zrobione tak, że na zewnątrz jest jakby taki rękaw i w środku siedzi ta rura owinięta jakimś materiałem (którego chyba połowy już nie ma). Co to jest za materiał i czy da się go dokupić? I przede wszystkim jeśli się da to jak to włożyć? Nie chce mi się wierzyć, że tłumik jest do wyrzucenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś się do użytkownika edzio :biggrin: http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/106189-tuning-ukladu-wydechowego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Różne cuda widziałem w tłumikach jako pochłaniacz fal dźwiękowych . Większość ich się kruszy i jest wydmuchiwanych na zewnątrz .A były to , wata szklana , włókno szklane , mata szklana , wełna kobaltowa , wióry stalowe . wióry nierdzewne , metalowe zmywaki do szorowania garnków , koc gaśniczy ,Itp , Itd .Ciekawe czego używa Edzio , ale pewnie nie zdradzi bo to tajemnica zawodowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi