Strzalek Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 To chyba jakaś plaga. We wrześniowym motocyklu jest 5 takich ogłoszeń pod rząd. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 komarka zarejestrował nakleił to na niego a nastepnie schował go do piwnicy a jeździł swoja Yamaha niema tak latwo, moj tata kiedys mial reklame na aucie jakiejs tam firmy (tylko na przedniej masce) i za to mu mieli placic :mrgreen: , tylko trzeba im bylo wysylac rachunki za tankowanie, i rachunki za mycie :lol: po miesiacu przyslali nam list ze tankujemy ciagle w tej samej stacj benzynowej i pieniedzy nie przysla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Ja po raz pierwszy spotkalem sie z takimi ogloszeniami wlasnie w Motocyklu. Widocznie podchwycili pomysł z tamtad i przeniesli sie do sieci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 po miesiacu przyslali nam list ze tankujemy ciagle w tej samej stacj benzynowej i pieniedzy nie przysla A w umowie pisało cos gdzie macie tankowac albo cos :?: Macie moze jakies adresy www do takich firm :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 A w umowie pisało cos gdzie macie tankowac albo cos niewiem dokladnie, ale to chyba chodzi o to ze jak sie tankowalo w stacjach w jednym miescie to znaczylo dla nich, ze tylko po tym miescie sie jezdzi :lol: a oni tam wymagali chyba jazdy po calej polsce ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Jak widze coś takiego to aż mnie skręca!! Nie wiem czy są tak naiwni czy wydaje im się że znajdą naiwniaka co zafunduje im moto poto żeby jeździli z reklamą wielkości 15/15cm której i tak nie będzie widać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 hmm sama zasada sponsoringu wg mnie jest OK. Mam nośnik reklamy i udostepniam go za odpowiednią opłatą. Motocykl jest z definicji obiektem przyciągającym wzrok przechodniów wiec spełnia zadanie ruchomego banera. jest tylko problem z rozliczaniem rozjazdów (bo aby reklama była skuteczna to moto musi śmigać i być widoczne). Ja za powiedzmy 300 zł/miesiąc netto byłbym skłonny jeżdzić SVką malowaną nawet w barwy Allwaysa :banghead: No ale to extremum... Reklamę innych środków niż higieny intymnej jeszcze chętniej bym umieścił odpłatnie na motocyklu.... a co zawsze to pokrycie choćby części wydatków na jego utrzymanie... Nie rozumien dlaczego tak wszystkich oburzyło tego typu ogłoszenie... Ludzie kombinują jak moga :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Nie rozumien dlaczego tak wszystkich oburzyło tego typu ogłoszenie... Ludzie kombinują jak moga Bo wozić reklame za powiedzmy 300zł miesiecznie to jest luzik ale jak ktoś prosi o motocykl i pisze " dt 50 ale powyzej 2002 roku nie starsza" to chyba przegina.Albo crsołwke do starów. A utrzymanie takiego motocykla to z ze 1500zł na jedn start + treningi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi