karolMTX80r2 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam. Mam zamiar zrobić jakąś przeróbke do mojego mtx ponieważ nie mogę znaleźć gaznika oryginalnego. 1.gaznik od sima amal 21mm. Chcialem kupic ten gaznik i rozpiłować mocowania z 42mm na 48mm. Nwm czy jak bym tak zrobił to nie musiał bym zmieniać dysz. Łączny koszt to ok 250zł 2.do krućca o srednicy 24mm przyspawac dobrze rurkę alu o średnicy 24mm wew. a 25mm zew. Na to założyć adapter, zcisnąć na opaski i do tego założyć gaźnik Pwk 24mm. Tylko czy będę musiał wtedy wymienić dysze? Jak myślicie która opcja wydaje się być lepsza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancymon Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Napewno będziesz musiał regulować a może nawet gówno całe z tego wyjść bo z tego co pamietam to tam seryjnie jest 18 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolMTX80r2 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Znaczy ja tam miałem wcześniej gaznika 24mm hm183 i chodził dobrze, ale miałem uszkodzony simmering wału i lewe łapał a pewnien mechanik powiedział mi żeby wymienić gaźnik. Stary gaznik został uszkodzony przez przypadek przez mojego tatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 lepsza opcja pierwsza 24mm wydaje mi się za dużo..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancymon Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) hm 183 to była srednica 18 ma 99% , wieksze srednice oplaca sie montowac jak silnik masz dłubniety Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Ancymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Przecież oryginalnych gaźników jest sporo na aukcjach. Znajdź sobie mbx/mtx/nsr/ns na części i pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi