MrsMarthy Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie miałam prawka bo mama powtarzała od małego, że "DAMY SĄ WOŻONE". No i chłop z furą był więc moja niezależność była sezonowa. Kończyła się w czasie zimy, kiedy odstawiałam motocykl a trzeba było się przedostać chociażby na drugi koniec miasta. Teraz to już temat się zmienił. Czas na kupno jakiego bolida. Trudno nie było, ale do tej pory udupili mnie na pierdołach.Także Kaesku kochany, dziękuję za dobre chęci :) ale ciężko mi było wpoić, że w miasto nie wyjeżdża się na światłach pozycyjnych. No w każdym razie zdałam, fura niebawem. Czy już jestem tak poważna i niezależna, na jaką wyglądam? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Martunia, Ja bym Cie woził chociażby na 3-cią rano po imprezie, na dyżur...... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Załatwione. Możesz oddać kwity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Martunia, Ja bym Cie woził chociażby na 3-cią rano po imprezie, na dyżur...... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ty to jak zawsze kochany! Ale raczej nie planuję takiej kombinacji :D znajdzie się inna okazja! Załatwione. Możesz oddać kwity. Dzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 piesełom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Gratulacje piękna :) To teraz C, C+E i wyspy szczęśliwości :biggrin: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 To teraz C, C+E i wyspy szczęśliwości :biggrin: A po co ?Wiesz jak tu dobrze piguły mają ? :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Gratulacje piękna :) To teraz C, C+E i wyspy szczęśliwości :biggrin: Dziękuję ;)Kurde, może nie będę się tak rozpędzać. Janusz mnie zniszczy jak resztę swojej konkurencji. A chyba mnie nie lubi więc trochę się boję. A po co ?Wiesz jak tu dobrze piguły mają ? :biggrin: Koleżanki po fachu mówią, że uk dla piguł to "słodki kurwidołek" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Ja słyszałem ze w Skandynawi szukają pigułek i dobrze płacą:) ale daj spokoj, Martuś, nie opuszczaj mnie........ P.S. Kidy wpadasz autem do Siem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Wszystko co nie jest Polską dobrze płaci pigułom. Ale spoko, ja już poznałam smak życia na wyspach szczęśliwości i ani tam ani nigdzie indziej się nie wybieram. Chyba że na urlop ;) P.S. Jak tylko kupię furę Klaudiuszku! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Mustanga? :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Mustanga? :D Albo tak dobrze mnie znasz, albo się kiedyś wygadałam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Pamięć mam doskonałą acz wybiórczą :D Dobra to zaklepuję przejażdżkę :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Tylko jako pasażer :D Jeste na etapie namawiania taty, że Mustang to najlepszy wybór i najlepsze auto dla mnie i pasuję do niego jak brakujący puzzel :D Na początku tata mówił "dobra, kupie jak zdasz prawko"... teraz ma facet problem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi