motif Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 wybrałbym się, jakieś propozycje jak i chętni?Największy problem że nie za bardzo jest coś blisko żeby dojechać na kołach :( Mam czas na okolo 10 dni, ktoś tu w ogóle jeździ w styczniu? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Na kołach raczej słabo. Pozostaje transport lub wypożyczenie na miejscu,Co też uczyniłem będąc w grudniu na Teneryfie.Chciałbym to powtórzyć!!!! Edytowane 3 Listopada 2016 przez Stroman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Na kołach raczej słabo. Pozostaje transport lub wypożyczenie na miejscu,Co też uczyniłem będąc w grudniu na Teneryfie.Chciałbym to powtórzyć!!!! a co tam można pożyczyć i jak się jeździło? jest jakiś wybór czy same skutery? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 a co tam można pożyczyć i jak się jeździło? jest jakiś wybór czy same skutery? :)Wybór szeroki. od skuterów poprzez mniejsze motory do tych już przyzwoitych.Ja jeżdziłem kawasaki versys. Przez kilka godzin ogarniałem maszynę żeby się choć trochę przyzwyczaić.Co prawda to nie to samo co na swoim ale zawsze coś.Ceny ok.60-80 eur na dobę.Jeżdzić jest na prawdę gdzie. Za kilka dni wybieram się w tym kierunku i chyba znów coś dosiądę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Płd Hiszpania, od Malagi na zachód, jest kilka firm które organizują tam wyjazdy w zimę. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Raczej należy nastawić się na wypożyczanie dwóch kółek na miejscu. Możliwych destynacji jest wiele, może być zasugerowana przez Klaudiusza Hiszpania; ja ze swojej strony mogę polecić Tajlandię. Co roku w połowie lutego odbywa się Burapa Pattaya Bike Week, zacna impreza. Głównie oferują w wypożyczalniach małe maszyny w automacie, ale większych sprzętów też nie brakuje. Maleństwo = 150~250 bahtów za dobę, bolid = bliżej 1000 bahtów, zniżki przy wynajmie długoterminowym. Może warto pomyśleć o wydłużeniu styczniowego urlopu? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi