Kill3r_PL Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Witam Szukam Yamaha Dt 125 do kupienia moje wymagania: -Przebieg mniej niż 20000 -Dobry stan -Nieuszkodzony-Bezwypadkowy-Za około 3000-4500-Może być używana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Powodzenia z takimi wymaganiami przy takim małym budżecie ;) Zdajesz sobie sprawę, że to 125 2T i remonty silnika w takiej maszynie to coś normalnego i trzeba się z tym liczyć? Skąd te bzdury o tym przebiegu? Co przebieg ci powie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 -Może być używana i kasa 3500-4000 zł nie no ja się popłakałem :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: musisz uderzyć do salonu ery albo zadzwoń do wróżbity macieja niech wskaże ci miejsce postoju takowej :laugh: Skąd te bzdury o tym przebiegu? znajdzie 90% det pół życia gania bez licznika , mojego kumpla 94 miała 14684 km :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kill3r_PL Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ale Odo chodzi na Allegro widziałem używana 8tys przebiegu za 4800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ale Odo chodzi na Allegro widziałem używana 8tys przebiegu za 4800 Nie z przebiegiem a ze stanem licznika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Było kupić. Z tego co się orientuję szykuj minimum około 6 tyś. Byś coś fajnego i zdrowego kupił. Byle byś nie kupił odblokowanej sztuki, bo takową raczej nikt po bułki nie jeździł. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi