jannikiel Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Sprzedam 2 unikatowe Ducati:- 999 - zindywidualizowany- Troy Bayliss 21 Monoposto, sprowadzony dla siebie i pod siebie, kierowca dziadek... tylko do kościóła ect. :icon_mrgreen:, a poważnie, motocykl gotowy, zarejestrowany, ubezpieczony, w tym roku 2016-mimo przeprowadzonego serwisu zrobione - 0 km ( zero kilometrów) - cena 22500- Ducati Paso LTD 750 - sprowadzony w 2011 roku specjalnie dla siebie, tylko 100 sztuk na świecie (!!!!), zarejestrowany serwisowany ect, może wizualnie nie jest rewelacja, ja nie chciałem przy nim nic robić ( i nadal jestem zdania, by zostawić wizualnie jak jest- ponieważ to jest jego historia ), technicznie jak najbardziej OK, w tym roku jeżdżę nim więc kilometry się zmieniają...cena 9500 złotych ( atrakcyjna - ponieważ to nie jest "zwykłe" Paso).. Cena za 2 motocykle 27500 zł, oddzielnie jak opisałem...info:[email protected]teL tylko po 16-tej : 889903258 Sprzedaję ponieważ mam kolejne Ducati na oku :icon_razz: http://sprzedajemy.pl/sprzedam-ducati-999-2006-deep-sump-nr35464687 http://sprzedajemy.pl/sprzedam-unikat-ducati-paso-limited-750-nr35464787 Żeby nie było, że motocykle nie są jeżdżące :-) Ducati Paso LTD: Ducati 999- TB21- Monoposto Edytowane 24 Września 2016 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nie jestem handlarzem, ani złomiarzem, motocykle sprowadziłem dla swej własnej przyjemności, nie liczę na szybką sprzedaż, ale dodam od siebie, żenie będą już one tańsze, ponieważ mają status klasyków... Oczywiście istnieje możliwość sensownej negocjacji, jak na dżentelmenów przystało, zawracaczom d...y z góry dziękuję, tak samo z pytaniami- "panie 999 za 15 pódzie" to nie do mnie... Mam sporo "głuchych" telefonów, jeśli nie odbieram- jestem w pracy- proszę wysłać sms-a , to oddzwonię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nie chcesz mojej ST4S z 2002 roku? :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Klaudio, żebym miał tylko Cagvę i garaż to czemu nie... no ale jakbym miał garaż, to nie byłoby tej całej szopki ze sprzedażą 999 i Paso LTD hahahhahahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Zbuduj :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Nie tak łatwo, może jak sprzedam powyższe... i kółko się zamyka :-) Dobra... chcę sprzedać, by kupić to.... http://ducatistiintegralisti.blogspot.com/2016/09/news-prodotto-la-ducati-ci-prova-con-il.html?m=1 Edytowane 1 Października 2016 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 No niestety, narazie nie będzie 1-cylindrówki Ducati.... tak więc może być też zamiana na: Cagiva : Elefant 350/650/900 - tylko z dokumentacją Gran Canyon 900 - tylko z dokumentacją + oczywiście dopłata ze strony Cagivisti :-) ....Tylko silniki DUCATI - reszta dla mnie nie istnieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Z racji tego, że zaszły zmiany w mym życiu osobistym, cena owych Ducat-ów niebezpiecznie wzrosła.. Ducati 999 - 27000Ducati Paso LTD - rodzynek - 14900 P.S.Trzeba było się decydować jak miałem doła.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 To nie chcesz juz kupic Kawy 1300 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Widzisz, może i chciałbym... ale nie wszystko człek może mieć, zresztą czas pokaże, stoi jeszcze 2 sztuki u Rycha, może mi któryś sprezentuje hehehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Z racji mnogości pytań, dodam jeszcze raz: motocykle zarejestrowane i serwisowane, sprowadzone pod siebie i dla siebie...możliwy 1 darmowy serwis w cenie motocykla....lub zamiana na coś ciekawego z silnikiem Ducati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi