Tomek_W Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi z jakiego modelu pochodzi zadupek zamontowany w tym gixxerze? Na moje oko to jakas owiewka torowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Chyba torowy zadupek od zx10r albo zx6r Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 też tak myślałem ale "koniuszek" ogona ma chyba trochę inną linię, jakby ściętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Tak ... idzie dalej prosto, ale niewiele innych motocykli ma równie długą podstawę pod siedzenie i tak wąska dupke. Sama dupka przypomina mi tą od cbr 600 pc40 ale ta ma znowu inne siedzisko. Nie będzie łatwo ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Przerabiany k3k4... Raczej nie seria. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 odrzuciłem opcje z zxr i gsxr już wcześniej, szukamy dalej up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 strasznie śmieszne, liczyłem raczej na to ,że ktoś rozpozna znajomy kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi