Saquam Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam, mam problem z moją cebulką mianowicie po pewnym czasie jazdy najczęściej chwilę po przekroczeniu 120 km/h motocykl zachowuję się tak jakby brakowało mu paliwa, zaczyna się dusić, po chwili maksymalna prędkość jaką mogę osiągnąć to 80 km/h a maksymalne obroty to 4k-5k, czasami strzela z wydechu, zdarza się też że motocykl się odblokuję, jeśli go zgaszę i chwile ochłonie wszystko wraca do normy. Dziękuję za wszystkie rady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 tak na szybko - sprawdzałeś odpowietrzenie zbiornika paliwa? Prosty test - zatkaj bak szmatką, i się przejedź. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saquam Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 To samo, dziś już było bardzo źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Sprawdź fajki na świecach czy nie są uszkodzone no i świece sprawdź Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saquam Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Wymieniłem ostatnio, zapomniałem dodać że jedna miała dziwny biały nalot ale to na gwincie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Kiedyś miałem historię że mi się nagrzewał impulsator i jak się nagrzał to nie podawał impulsów na cewkę i najpierw cylindry głupiały a potem w ogóle zdychały. jak motong ostygł, wszystko było git. Co ja się naszukałem.... Także spróbuj to - jak będziesz miał rozgrzane moto i ci zacznie kwękać - stań, wykręć świece i spróbuj zobaczyć czy daje iskrę. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ja stawiam na przytkany kranik paliwa lub zatkany filterek paliwa .Jak lecisz na odkreconej manecie , to spada poziom paliwa w komorach bo paliwo nie nadąży dopływać , i moto słabnie .Jak na chwilę się zatrzymasz to komory się napełniają do właściwego poziomu i silnik odzyskuje wigor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saquam Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja stawiam na przytkany kranik paliwa lub zatkany filterek paliwa .Jak lecisz na odkreconej manecie , to spada poziom paliwa w komorach bo paliwo nie nadąży dopływać , i moto słabnie .Jak na chwilę się zatrzymasz to komory się napełniają do właściwego poziomu i silnik odzyskuje wigor .Trafiłeś :D Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi