Blendzior Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam jestem nowy na forum wiec prosze o wyrozumialosc oraz cierpliwosc. Moj problem dotyczy wymiany bendix a mam xj od paru dni a juz musze rozbierac silnik dlatego poszukuje jakiegos mechanika badz kogos kto juz mial takowy problem ze musial rozpolawiac silnik.Wyciaglem silnik zeby odkrecic dolny bloki po odkreceniu wszystkich srob ktore są lacznikami dolnego i gornego bloku mimo to niemoge tego silnika rozpolowic . Z gory dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blendzior Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam jestem nowy na forum wiec prosze o wyrozumialosc oraz cierpliwosc. Moj problem dotyczy wymiany bendix a mam xj od paru dni a juz musze rozbierac silnik dlatego poszukuje jakiegos mechanika badz kogos kto juz mial takowy problem ze musial rozpolawiac silnik.( odkrecilem wszystkie sroby ktore lacza gorny blok z dolnym i nic niemoge tego oddzielic z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 jeśli utknąłeś już po odkręceniu śrub, to może nie jesteś najlepszym mechanikiem do tego..?warsztatów polecam szukać w odpowiednim dziale, wyszukiwarka po prawej u góryjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ale jakie konkretnie jest pytanie? Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blendzior Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 No jak ten silnik rozpolowic i gdzie konkretnie znajduje sie bendix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 O matko. Manuala masz? Czytales? Wysłane ze smyczy. Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Najpierw ściągasz głowicę. Pod nią powinny być dodatkowe śruby. Tak jak Herdi pisał, bez serwisówki się nie dotykaj bo narobisz sobie kłopotów. A poza tym kupno drugiego silnika wyjdzie taniej niż złożenie tego :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blendzior Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Eydalem 220 zl na czesci moto zlozone wszystko ladnie dziala tam gdzie sruba od filtra oleju yo musialem ja odkrecic bo byla taka jedna ktora laczyla 2 bloki silnika . niechce zciagac glowicy tylko dolny i gorny blok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi