adamgliwice Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 na dwa dni w Sudety i Kotline Kłodzką. Spanie, znajdziemy coś. Tak około 700 km na dwa dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Koniecznie wybierzcie się do Horic na wyścigi uliczne w tym czasie. AMK Horice w google :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamgliwice Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Faktycznie , super ... na pewno tam wjadę ... ale jak tam wjadę to po jeździe ,.... ;)http://www.amkhorice.cz/cz/zavody/ceska-tourist-trophy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 W Kletnie na pewno znajdziecie. Polecam Sądejówkę i powołajcie się na mnie, podając imię i miejscowość :P Tylko uprzedzam, to swojski klimat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Kotlinę Kłodzką trochę zjeździłem.....ale nie wykluczam.... Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone666 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Wstępnie jestem chętny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 na dwa dni w Sudety i Kotline Kłodzką. Spanie, znajdziemy coś. Tak około 700 km na dwa dni.... Albo ja jestem tak mało kumaty, albo z twojego postu nie wynika konkretnie o co ci chodzi. Czy o namiary na noclegi, czy propozycje atrakcji i tras, czy w końcu o chętnych na wspólną wycieczkę. Uściślij a propozycje czy rady napewno się znajdą. Sam mam kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GS 1200 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 witam, ja tez bym sie pisal ale prosze o wiecej informacji typu o ktorej wyjazd gdzie spotkanie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamgliwice Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Panowie w załaczeniu plik Google Earth . trasa około 700 km. po drodze Horice wyścigi motocyklowe.... nie byłem nie widziałem ale podobno warto poogladąć akurat ten weekend. http://www.amkhorice.cz/cz/zavody/ceska-tourist-trophy/ nie ukrywam zę było "tylu kolegów .... zainteresowanych" ze znalazłem sobie spanie w Gościuńcu Eden ... na razie zrobiłem rezerwacje tylko dla siebie no bo ... nie było zaintersowania...gdyby było wiecej chętnych zrobie rezerwacje. poznałem gościa który to prowadzi , jak bedzie konkret dzwonie o wiecej miejsc ... http://www.goscinieceden.pl Moja Sugestia jeśłi chodzi o wyajzd spotkanie w Kędzierzynie Koźlu stacja Orlen na wlocie do miasta koło śłuzy na kanale gliwickim. Godzina powiedzmy 7.00 w sobote,,,Al. Jana Pawła II 5347-232 Kędzierzyn-KoźleN 50.353019, E18.237212 nie wiem dlaczego nie moge dołączyć pliku ... spróbuje jeszcze raz,,,sorry pisze ze nie ma mam uprawnień do tych plików ,jak coś dać mi na wiadomośc , swój adres mailowy poślle w formacie Google earthtrasa generalnie po górkach, troche dziór zabitych dechami, średnia nie bedzie większa niz 40 km/h.... trochę zkretów, jak będzie dobra pogoda, super widoki gwarantowane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone666 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Teraz nie moge sprawdzic, ale mozna troche przedłużyć wyjazd? ;) winkle fajne mile widziane. Odbieram jutro ktma wiec moge zapier od czwartku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GS 1200 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 spoko to ja lece , podaj mi nr to sie zdzwonimy i ustalimy wszystko na spokojnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamgliwice Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 PANOWIE MUSZE POWIEDZIEĆ PASS.. ŻONA kOLEGI TRAFIŁA W CIĄZY DO SZPITALA, MUSZĘ wziąć ZA NIEGO ZMIANĘ SOBOTA - NIEDZIELA.. BARDZO PRZEPRASZAM... TAKIE ŻYCIE! SIŁĄ WYŹSZA ..... JESZCZE RAZ PRZEPRASZAMAdamGliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone666 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ok spoko, siła wyższa. Ale ktos chętny na wypadzik mimo wszystko? :> Powiedzmy od piatku lub soboty, kierunek Czechy z ustaleniem tu szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam urlop od piątku, jestem zainteresowany wypadem z tym, że jestem z Białegostoku. Fajnie by było obejrzeć te wyścigi w Horicach. Poza tym ja nigdy nie byłem w górach ;)Organizator ze mnie słaby. Mam za to sprawny sprzęt, wytrwałość i dyscyplinę jazdy. Mogę nocować w najgorszych nawet warunkach. Liczy się fun z jazdy i piękne krajobrazy :biggrin: Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez samolot Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi