Pyskaty Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam, ostatnio upatrzyłem Simsona z przebiegiem 14 km (został wymieniony cylinder (albo cos innego co jest odpowiedzialne za ,,dotarcie'')) otóż czy Simson który nie jest dotarty jest odpowiedni na pierwszy motocykl? Bo słyszałem że źle jest jak sie go muli. Ja nie umie jeździć motocyklami więc się boje że jak się bede uczył jeździć i go czasem przymule albo Mi zgaśnie to czy go nie ,,zepsuje'' Proszę o szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Nawet jak go zatrzesz, to remont zrobisz za 100zł, więc nie przejmuj się wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskaty Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ale zatrze się jak Mi będzie na początku gasnął czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 nie Byleś go nie przegrzał i powinno być dobrze Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi