Smithi Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam posiadam gaźnik z ssaniem typu cypel,kiedy jest te ssanie zalączone jak cypel jest wcisniety czy wystaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 To zapewne dellorto sha 14mm. JEst włączone kiedy cypel jest podniesiony. Dawka powietrza jest wtedy mniejsza. Cypel powinien sam automatycznie opaść i ssanie się wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smithi Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Mam powazny problem bo na zimnym silniku mi przerywa a na cieplym chodzi normalnie czy to jest oryginalny gaznik ? Nie moglem dodac zdjecia ale po symbolach na gaźniku dowiedzialem sie ze nie mam oryginalnego gaźnika tylko gaźnik z ROMET CHART (symbol na gaźniku to 1/17/54 ) i co najlepsze nie ma a powinna byc ta ścianka która chodzi w góre i w dół ja manewruje ssaniem. Czy ta ścianka może być powodem że mi ten motor przerywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 ale jaka ścianka ? taka klapka co zasłania dolot powietrza ? bez niej będzie ciężko palił zimny ale ciepły powinien chodzić normalnie Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi