Pucek12 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Siema Mam pytanie, bo są 2 różne opakowania tego płynu, są dwie wersje, czy jedna jest podrabiana?Z góry dzięki :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Kolego nie zakładaj dwa razy ten sam temat. Nie wkleiłeś linku do oleju - nikt nie jest jasnowidzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamoz Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Oba są podrabiane. :laugh: .Tak na serio to miałem też dwa różne opakowania .Rożnica była w opisie jeden był do -25st. drugi jeszcze niżej ,coś koło -30st.Wątpię by były podrabiane,oba kupowałem w autoryzowanym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Pewnie chodzi o te butelki: Domyślam się, że pewnie jakoś niedawno wszedł nowy wzór etykiety i dlatego jedni sprzedają z nowymi etykietami a inni jeszcze mają na stanie płyny zanim wprowadzono nowe etykiety. Specyfikacja tych płynów jest taka sama. Na stronie Motula jest płyn w butelce po prawej więc obstawiam, że "nowszy". Ten w butelce po lewej przewijał mi się przed oczami już z 10 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Dokładnie. Zmiana wzoru etykiety zapewne. Jakby ktoś podrabiał, to nie w taki sposób chyba. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi