FanatykWLKP Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Wyciągłem wczoraj rometa (nie był ruszany 11 miesięcy) i na początku nie leciało mi paliwo przez gaźnik ale to naprawiłem potem nadal nie chciał mi zagadać to zobaczyłem świece i ciągle była morka i nie dawała iskry. Masa jest prąd raczej też dochodzi do świecy ale nie daje iskry(patrzałem kilka świec). Co mam zrobić żeby dawała tą iskrę ? P.S. Myłem w tym dniu rometa to może woda gdzieś doleciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Odstaw rometa na 11 miesięcy i spróbuj odpalić. P.S. Tym razem go nie myj. Daj znać za 11 miesięcy czy odpalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Moze wina iskrownika? prad przeplywa tylko z 1 cewki a z 2 juz nie Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanatykWLKP Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Odstaw rometa na 11 miesięcy i spróbuj odpalić. P.S. Tym razem go nie myj. Daj znać za 11 miesięcy czy odpalił.Dzięki za pomoc -.- Moze wina iskrownika? prad przeplywa tylko z 1 cewki a z 2 juz nieSprawdzę jutro bo nie zwróciłem na to uwagi :) Edytowane 23 Maja 2016 przez FanatykWLKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 sprawdz fajke przewod i cewke czy nie dostala sie woda,Iskrownik zostaw na deser. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 kondensator Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanatykWLKP Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 sprawdz fajke przewod i cewke czy nie dostala sie woda,Iskrownik zostaw na deser.Fajkę i przewód już dawno sprawdzałem :) Cewkę zobaczę jeszcze i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikon Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Jak coś to iskrownik czy tam kondensator jeszcze mi gdzieś zalega, oddam za darmo tylko daleko dość :/ A świeca ma podczas próby uziemienie, lub leży na żeberkach czy silniku, aby prąd miał gdzie popłynąć? (tak tylko pytam bo różni ludzie się trafiają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi