KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Byłaby, ale nie chce się pchac na siłę. Znam swoje mocne i slabe strony. W naszych stoczniach potrzebują kogos innego. Obserwuje rynek. Widze jakie fantastyczne rzeczy robią niektórzy koledzy z mojego rocznika, ale ja im w tej chwili jestem niepotrzebny. Kto wie co bedzie później. Wierze, ze ustawa stoczniowa moze pomoc, ale to potrwa. Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka W Azji też dużo Stoczni jest nawet chyba więcej niż w Polsce :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chico Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Azja, Skandynawia, Emiraty, Stany... dobry pieniądz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ja juz w Azji pracowalem. 2 lata w Chinach i 3 lata w Korei. Zdjecie profilowe z Busan w Korei Poludniowej. Jak wracac to do Korei, ale nie jest latwo, bo jest ogromnie duzo chetnych. Jak sie tam raz bylo to juz sie chce zostac. Pieniadze nie sa najlepsze w moim fachu. Energetycy, elektrotechnicy, mają lepiej. W Azji z 10 letnim doswiadczeniem mozna liczyc na 7 tys dolarow miesięcznie (netto). Energetycy maja 2 razy tyle. Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zokluduz Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Fajne całkiem pieniądze. Ale chyba nie w Twoim zasięgu, bo nie bawiłbyś się w sprzedawanie starych motocykli, tylko kupował co miesiąc nowe hektary na Filipinach. Ironia w mojej wypowiedzi jest niezamierzona i nie celowana w Ciebie. Bardziej chodzi mi o to, że faktyczni całkiem konkretne zarobki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 7k dolców? Zaraz wpadnie Olsen i powie że się nie szanujecie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Wrocilem z Hong Kongu w sierpniu i walcze z polska biurokracja by obronic doktorat. Pracuje jako asystent na Akademii Morskiej za 2000 pln. Dziewczyna Filipinka kosztuje. Mialem 70000 pln oszczędności. Wydalem na splacenie dlugow matki, renowacje domu rodzicow dziewczyny oraz na moja podroz na Filipiny i dziewczyny podroz do Europy. Oprocz tego po 8 latach na obczyznie stalem sie posiadaczem 3 mieszkan. 1 w Polsce i 2 za granica, ktore wynajmuje, a z pieniedzy pomagam dziewczynie i mamie. Potrzebuje troche gotowki by kupic dziewczynie ziemie, zeby mogla sobie sama radzic ....jeszcze pytania ? uwazam poddawanie w wątpliwość moich słów w ten cyniczny sposob za nieuprzejme. Szanujmy sie... proszePamietam juz Olsena ...troche podobna osobowosc do mojej. Bledny rycerz. ;) Pozdrawiam.Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Maja 2016 przez Sofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dreamof Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 CBF 500 F 2013 mozna miec za 11 tysia, plus minus 3 tysie, a Ty chcesz za to tyle kasy...oj nie...chyba Ci to nie pojdzie...To Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Tak jak napisałem. ...jestem otwarty na propozycje. Przebieram w ofertach ;) Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Obnizka ceny do 14000 ...do negocjacji Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rba555 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Przebieram w ofertach ;) Poczekam, aż wszyscy chętni za 14-17 tys. się powybijają i włączę się do licytacji przy realnej cenie 10 tys. (plus-minus tysiąc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Prosze o troche czasu do namyslu Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Szczesliwy to na pewno nie, ale mysle bo sie motocykl zastal i pali na jeden cylinder. Mechanik z Pomirskiego mi powiedzial, zeby to wyjezdzic, a jak nie zadziała to wymienic gaznik.... i teraz nie wiem czy wymienic gaznik przed sprzedażą czy dac sie pozrec potencjalnym kupujacym, ze za 10000 moto nie jest nowe. Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Chyba spieprzylem... za 10000 moto mialo byc nowe. No to ile mniej z powodu tego gaznika? Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Przebieg 560 km i gaźnik do wymiany? :blink: Co się z nim stało? Lepiej zmień mechanika. Nie pali na jeden cylinder, a iskra jest? Edytowane 21 Maja 2016 przez Songo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Podobno jest... mial motocykl u siebie przez 2 tygodnie i taka diagnozę postawił. Jestem w zlym stanie psychicznym i juz nie chce sie tym zajmowac. Wladowalem w motocykl 18000, gotowym sprzedac za 10000. Chce sprzedac i zapomniec. Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Zmień mechanika. Zawieź do jakiegoś polecanego z Twojej okolicy. Z niepalącym na jeden cylinder jeszcze trudniej będzie go sprzedać. Zawory, gaźnik, iskra. To do sprawdzenia i musi palić. Z takim przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi