Krzysiek2kk Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Witam, nie długo biorę się za robienie A1 (aktualnie mam AM) i chce kupić RSke 125. Podobają mi się "ścigacze" i już zdecydowałem, że chce kupić sportowy motocykl. Aktualnie dużo jeżdże w 2 osoby (chińczyk 80cc) i jeśli chodzi o wygodę to zarówno mi jak i pasażerowi jeździ się komfortowo.Jak będzie to wyglądało na takiej Aprili? Nie robie jakiś dużych tras, w większości bujam się po stolicy właśnie w 2 osoby. Czy takie moto będzie odpowiednie? Chodzi mi o nowszy model (2008) Edytowane 8 Maja 2016 przez Krzysiek2kk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Spójrz na wielkość siedziska pasażera w tej RS. Poza tym kąt ugięcia nóg. Jeśli plecak jest drobny, to o.k., jeśli nie, to raczej nie będzie mu wygodnie. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek2kk Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Właśnie martwi mnie to siedzenie... Plecak jest "drobny", ale nigdy nie jeździłem sportowym motocyklem w dwie osoby, więc nie wiem jak to wygląda w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Rzuć okiem na zdjęcie i sam oceń: malutki i wąski kawałek siedziska z podnóżkami na dość dużej wysokości. Pozycja pasażera to nogi zgięte prawie do klatki piersiowej. Niezbyt wygodne. Na sportach typu R6 w sumie nie jest inaczej. Raczej nie na dalsze wypady, pasażer po 50km już by potrzebował zejść i rozprostować nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi