PunkRock91 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam. To jest mój pierwszy temat na forum więc proszę o wyrozumiałość :)Mam pewien problem z nazewnictwem i określenia pewnej części motocyklowej, jestem kompletnie zielony w temacie napraw, lecz po odkręceniu lewego dekla (znajduje się pod nim przednia zębatka) znalazłem taką oto część: Po całym deklu rozsypane były tak jakby kulki od łożyska, po wyjęciu ,,koszyczka" z tymi oto kulkami okazało się ze sporo w nim brakuje., Całość wchodzi w śrubę z dziwnym gwintem która jak mniemam reguluje linkę sprzęgła Bardzo proszę was o pomoc w określeniu jak to cholerstwo się nazywa.PozdroWiśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełVTR Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ślimak wysprzeglajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunkRock91 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Dzięki ci dobry człowieku...:)ślimak zamówiony, już w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełVTR Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Spoko;] pamiętaj o wyregulowaniu wysprzeglika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi