PunkRock91 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Witam. To jest mój pierwszy temat na forum więc proszę o wyrozumiałość :)Mam pewien problem z nazewnictwem i określenia pewnej części motocyklowej, jestem kompletnie zielony w temacie napraw, lecz po odkręceniu lewego dekla (znajduje się pod nim przednia zębatka) znalazłem taką oto część: Po całym deklu rozsypane były tak jakby kulki od łożyska, po wyjęciu ,,koszyczka" z tymi oto kulkami okazało się ze sporo w nim brakuje., Całość wchodzi w śrubę z dziwnym gwintem która jak mniemam reguluje linkę sprzęgła Bardzo proszę was o pomoc w określeniu jak to cholerstwo się nazywa.PozdroWiśnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawełVTR Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Ślimak wysprzeglajacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PunkRock91 Posted May 5, 2016 Author Share Posted May 5, 2016 Dzięki ci dobry człowieku...:)ślimak zamówiony, już w drodze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawełVTR Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Spoko;] pamiętaj o wyregulowaniu wysprzeglika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts