DZIMI Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam wszystkich.Mam pytanie odnośnie kierunkowskazów led...znalazłem kilka informacji w podobnych tematach lecz dotyczyły one wymiany wszystkich kierunkowskazów. Ja zakupiłem do Kawasaki ER6N z 2008 roku lusterka z ledami i teraz moje pytanie - jak je podłączyć?? W opakowaniu były tylko lusterka z wypuszczonymi przewodami bez żadnych dodatkowych przerywaczy. Przy wymianie wszystkich kierunków wiem że przerywacze się wymienia na dedykowane do ledów ale co w przypadku pozostawienia fabrycznych kierunkowskazów na żarówkach 12V? Gdzie i do czego mam podłączyć te przewody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Lewe lusterko do lewego przedniego kierunku, prawe do prawego przedniego. Jeśli fabryczne kierunki zostaną, częstotliwość pracy się nie zmieni. Ważna będzie pewnie biegunowość kierunkow w lusterkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Spróbuję tak to podłączyć ale ciekawe czy kierunkowskazy w lusterkach nie będą świecić stale lub mrugać szybciej od tych w owiewkach na żarówkach 12V. Ma ktoś jeszcze jakieś sugestie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Wszystko będzie OK - ledy wpłyną na pracę przerywacza praktycznie niezauważalnie.Będą mrygać w rytm tych kierunków które są zabudowane - nie ma innej opcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 W takim razie jutro ogarnę temat i dam znać jak wyszło.Dzięki chłopaki o LWG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi