Gość duśka Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Gdzie się wybieracie? Bo my chyba polecimy za granicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam plan na Rumunie z taka trasa jak poniżej . Wyjazd planowany na od 30.04 do 08.05. https://goo.gl/maps/P7gZwUCi5eohttps://goo.gl/maps/a1kRAW9SBFE2 Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Daruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benben Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja się zastanawiałem ale podejrzewam,że ceny na wekened majowy będą bardzo wysokie.Zresztą zauważyłem,że w tym rokou usługi biur podrózy znacznie podrożały.Myslałem,ze złapię jakiegoś niedrogiego lasta zagranicznego w kwietniu ale nie... Niczego nie ma. Wszystko co ciekawsze jest pozajmowane. Tak wiec jedziemy do Gdańska. Już mamy wynajęty apartament , konkretnie ten: http://www.dhapartamenty.pl/pl/strona-glowna/apartament-sea-towers-iv.htmlJest na 6 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Kto chętny na Rumunie z trasa jak powyzej . Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Daruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 problem z weekendem majowym jest taki że będzie dużo wariatów na drodze...i wszędzie pełno ludzi, może tak przeczekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak ktos nie ma pomyslu to pare propozycji: Skalne Miasto Adrspach: Zoo Dvur Kralove Mlada Boleslav muzeum Skody Elektrownia Jadrowa Temelin (jest tam muzeum atomu i kino 3d na temat elektrowni atomowej, za darmo) Piekielne Doly - motocyklowa jaskinia gdzie mozna wciagnac frytki ze smazonym serem Do tego jakies termy, inne muzea, piwko, nocleg na polu namiotowym przy jeziorze Rozkosz i juz jest fajna trasa. edit:jeszcze wodospady Bialej Opavy: No i obok winkle Bela pod Pradedem, zakretowa mekka motocyklistow Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Śpiwor, Jesenik jest już przejezdny, czy jeszcze ryją asfalt? Muszę przed wyjazdem w tydzień "bożocielny" (3 dni urlopu na 9 wolnego :)) gdzieś maleństwo dotrzeć... a weekend w Karkonoszach to akurat ponad 1000 km. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez maniek_7 Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Polecam a nie sprawdziłem trasy, nie wiem jak tam teraz ale Szklarska-Jakuszyce, aktualnie polecam jak najbardziej :) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machajos Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) X Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez machajos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 w pierwszy długi majowy Ukraina, a teraz okazało się, że i drugi majowy wolny więc szukam celu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 w pierwszy długi majowy Ukraina, a teraz okazało się, że i drugi majowy wolny więc szukam celu ;) Ja również bym gdzieś się karnął. Coś już zaplanowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 się waham, morze Krynica czy góry Krynica ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 się waham, morze Krynica czy góry Krynica ;)Osz Panie! To cały dzień na 2oo ;) Jak na razie rozkminiam trasę Podlaską. Białowieża i okolice, szlak tatarski, Białystok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi