stachu1722 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam forumowiczów ;) Jestem szczęśliwym od prawie 2 lat posiadaczem XJ600 Diversion lecz ostatnio zacząłem myśleć o przesiadce na inny motocykl lecz nie wiem na jaki sie zdecydować po tej dość spokojnej 600 ;/ myślałem nad YZF Thundercat /Fazer 600 / Honda VFR 800 ew GSXR600 ale to pewnie pomarzyć mogę o opanowaniu tego . Chciałbym się dowiedzieć czy nie przesadzam zbytnio . Chciałbym też poznać typy wasze co polecacie tak do 3-4 tyś (może być do roboty , lubię majsterkować a też w razie gdyby to mam XJ do latania jeszcze i nie zamierzam jej sprzedawać ) i chciałbym tez by było troszkę mocniejsze i w miarę trwałe bo xj baaaaardzo miło mnie zaskoczyła jeszcze przy cenie jej zakupu ;) Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Sprzedam Ci cebre w tej cenie jeśli jestes zainteresowany. Ogarniesz spokojnie - xjota tez była moją pierwszą ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi