tomek8_84 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam jestem nowy na forum . Proszę o pomoc kupiłem Hondę VF 750 c 83r , co może byc przyczyna mianowicie motocykl ma problem z pierwszym rozruchem po około 4 tygodniach postoju kręce około 20 minut z przerwami oczywiscie aż sie boję ze padnie rozrusznik bo jest goracy. Gdy już złapie to pali za każym razem nie musi byc rozgrzany wystarczy ze złapie Paliwo podaje, bynajmniej tak to wygląda co robic? od czego zaczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Od akumulatora :)Zmierz mu napięcie przed próbą odpalenia. A najprościej to podepnij kablami akumulator samochodowy i spróbuj odpalić. Świece też mogą być dobite takimi rozruchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek8_84 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam dzieki za info odpałem go na kablach i to samo , jeszcze mogą byc te swiece sprawdzę niebawem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ssanie ci nie dziala, zdejmij zbiornik i sprawdz czy sie wogole otwiera.W takim staruszku tloczki gumowe moze juz sparcialy i nie dzialaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek8_84 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam dziekuje za podpowiedzi jak to sprawdze to dam znac!!! Pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi