vfr 800 fi Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam wszystkich. Nie tak dawno kupiłem zx6r i chciałem przywrócić ustawienia fabryczne zawieszenia według serwisówki. Ku mojemu zaskoczeniu lagi były nie równo ustawione z prawej strony max twardość, a z lewej prawie max miękkie (górna regulacja), tył prawie max twardy.Przy próbie regulacji przodu na dole lag (to chyba regulacja dobicia. Jeśli się mylę to proszę o poprawę), w prawej ladze śruba regulująca działała w pełnym zakresie, a w lewej tylko 4 kliknięcia i na dodatek nie wkręcała ani wykręcała się w pełnym zakresie.i tu moje pytanie czy tak ma być (ale raczej nie) i co mogło się popsuć. Spotkał się ktoś z taką sytuacją.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Rozebrać lagi i zobaczyć o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 To nie jest normalne. Jednak bez rozbiórki lag niczego się nie dowiesz. Lagi na pewno są takie same? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfr 800 fi Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Tak lagi są takie same. W takim razie zawiozę motocykl do serwisu :(. Dzięki za pomoc. Jak będzie naprawione ta tam znać co było przyczyną awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi