szramer Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 bo kiedyś był bardzo niedobry i teraz juz w USA nie wpuszczą Cie na ulice taką "hybrydą"kto byl w usa wie ze ten kraj jest "dziwny" i czasem ma debilne prawo :? a salvage title moze miec motocykl ktory mial przerysowana owiewke i urwane lusterko :mrgreen: :arrow: i to nazywasz hybryda???tu w skladanie prostwanie iinne chalupnictwo sie niebawia :!: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 nie powiesz mi że za przerysowaną owiewkę wezmą mi dowód i każą skasować motocykl. A składanie prostowanie i inne chałupnictwo to co innego i nie dziwie się że po takich operacjach juz nie dają zarejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 ine skasowac tylko odbudowac go moga warsztaty z pozwoleniami a nie jak w polsce w piwnicy mozesz to zrobic ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj moto Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Ja narazie dowiedzialem sie ze sa takie aukcje na podobnej zasadzie jak E-bay z ta roznica ze pojazdy moznal licytowac rowniez bedac w siedzibie firmy nie tylko przez net. Problem jedynie w tym ze to sa aukcje profesjonalne i zeby tam kupic i wogole zobaczyc co maja trzeba miec licencje dealera a to nie taka prosta sprawa bo troche kosztuje i wymagaja masy papierow i cale nie znaczy ze dostaniesz ta licencje. nie wiesz gdzie są może takie aukcje w sieci :?: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi