Artur55 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam. Posiadam taki dyfuzor jak na zdjęciach a nie wiem do jakiego moto pasuje domyślam się ze pewnie jakaś 125:) Domyśla się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Wygląda na KTM-a (sugeruję się mocowaniami). Ale wszechwiedzący nie jestem, nie wiem.. Pooglądaj sobie zdjęcia w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Też mi to na kata 125 wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktoś Na Pewno Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Tak KTM też taki mam w KTM MX 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 MX? To na pewno nie może być taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrx95 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A pogniecione toto/ :DWiem tyle, że im bardziej jest pognieciony dyfuzor. Tym gorzej spełnia swoją rolę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Chyba pogniecionego dyfuzora nie widziałeś :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrx95 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie no, ten nie jest aż tak bardzo.. :) W zasadzie to, małe te wgniotki są. Ja tylko stwierdziłem prawdę, ale nie sugerowałem się zdjęciem autora. Tak się zapytam:Czy grubość i materiał blachy z czego wykonany jest dyfuzor wpływa na rezonans spalin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A co ma piernik do wiatraka? Najważniejszy jest jego kształt oraz wymiary. Poza tym temat dyfuzora nie jest taki prosty jak się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrx95 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) No właśnie nie jest taki prosty temat. A chciałbym się o tym jak najwięcej dowiedzieć. :)A materiał ma znaczenie. Chodzi o jego sprężystość... Edytowane 22 Lutego 2016 przez Piotrx95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ale dyfuzor się nie pompuje jak balon od spalin i nie rozszerza więc jakie to ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapeć Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Chyba bedzie od KTM sx 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ale dyfuzor się nie pompuje jak balon od spalin i nie rozszerza więc jakie to ma znaczenie? w crossówkach gdzie jest maksymalnie cienki ( redukcja wagi ) mocno pracuje i drga -może nie że jest raz wiekszy raz mniejszy 5cm :D ale ma to wpływ na silnik i jego charakterystykę.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi