oktawians Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Cześć, Zerknijcie na zrzut poniżej. Na przednim błotniku ma gość zamontowany taki kołowrotek z linką. Na zagranicznych filmikach widziałem, że linka rozwija się jak smycz u psa, tyle, że jest odpowiednio wytrzymalsza. Zdecydowanie ułatwia to szybkie i sprawne wyciąganie motocykla pod górę czy z błota (linki rozwija się z tego kilka metrów). Spotkaliście się w sklepie z czymś takim? Gdzie można to dokupić? Pod jakim hasłem szukać? Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Stuckmate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 100 ojrasków.http://www.stuckmate.com/de/shop/ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktawians Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Urządzenie świetne, ale cena trochę zaporowa:)Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Czy to takie świetne to ciężko stwierdzić. Wydaje mi się że szybciej to by znalazło zastosowanie w ciężkich turystykach enduro żeby jeden mógł drugiego wyszarpać z błota, a nie w hard'ach. Szybciej było by zjechać i spróbować podjechać drugi raz niż bawić się z tym zaczepieniem z drzewa na drzewo. Poza nie wiem czy przez to nie poprzewraca się w głowach jak to ma w przypadku quad'ów.. Motocykl przejedzie na luzie ale quad musi zaraz stanąć w kałuży po kolana i się wyciągać wyciągarką.. :wink: Edytowane 11 Lutego 2016 przez mort3n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuckmate Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Cześć,Nie znam dobrze polskiego, ale znajdziecie próbę Stuckmate przez magazyn X-cross ...wkrótceChristophe - Stuckmate Edytowane 12 Lutego 2016 przez Stuckmate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jak chcesz to możesz wysłać mi to na test i podzielę się tutaj subiektywną opinią;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Raczej odpuscil bym sobie taki wynalazek.Co mi to za pomocna linka holownicza skoro motocykl musi o wlasnych silach z blota itp.wyjechac albo przez innego motonoga wyciagniety byc,a jak sie samemu ciezkim enduren lata i przyjdzie taka sytuacja to nic tylko siasc i plakac , no i ta cena kosmiczna.Bardziej przydatne to bedzie przy spacerze z psem.Nie trzeba z motocykla rezygnowac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi