Lorena Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 @romans, ja zdecydowanie też, co roku jeżdżę i ciągle coś nowego odkrywamy :) Cytuj http://queensofroads.pl/https://www.facebook.com/queensofroads/?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 poszedłem na całość, dwa noclegi w Lwowie i dwa w Kamieńcu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 I super, chociaż dwa dni w Kamieńcu to chyba albo drugi dzień typowo alkoholowy, albo trzeba poszukać czegoś w okolicy. P.S. Zbaraż możesz odpuścić, jadąc do Lwowa możesz wpaść na pół godzinki na parę zdjęć na rynek w Żółkwi, w końcu historyczne miasto a po drodze (przynajmniej jadąc od Zamościa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 no niestety cały dzień tylko jeden we Lwowie i w Kamieńcu, ale może to przebieżka przed jakimś dłuższym pojeżdzeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Akurat w Kamieńcu to spokojnie wystarczy. Będąc we Lwowie na rynku poszukaj przewodnika mówiącego po polsku (jak się sam nie napatoczy to jest tam muzeum i w nim podpytaj - warto. Za kilkadziesiąt złotych przez kilka godzin naprawdę dużo opowie i zaprowadzi do najciekawszych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) ok, dzieki. Tylko mam nadzieję, że nie wzrośnie znacząco kurs hrywny tak jak w zeszłym roku... Edytowane 23 Lutego 2016 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Tego nie wiem, jedyne co zauważylismy że kurs w kantorach był korzystniejszy (i to o około 20%) we Lwowie, nie warto wymieniać przy granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 dobra uwaga ;) czytałem, że trzeba dokupić jakieś dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerezPL Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jak mogę coś dodać to sprawdź polisę OC. Bo nie wszystkie ubezpieczalnie pokrywają szkody na Ukrainie i podobnych krajach. Co do pomysłu na majowy tydzień, to jestem w planie zrobić Trip po Polsce. Jak by był ktoś chętny to można coś wspólnie po planować. Termin 2.05 do 08.05.Musze o ochrzcić mój nowy zakup :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jak mogę coś dodać to sprawdź polisę OC. Bo nie wszystkie ubezpieczalnie pokrywają szkody na Ukrainie i podobnych krajach.Co Ty pleciesz?!? Do wjazdu na Ukrainę potrzebna jest Zielona Karta i tyle. czytałem, że trzeba dokupić jakieś dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne... Nie trzeba, ale warto. Tak jak warto wykupić takie ubezpieczenie (Kosztów Leczenia) wyjeżdżając gdziekolwiek za granicę. Kosztuje grosze, a pozwala uratować tyłek (w zasadzie kieszeń) przed ogromnymi czasem wydatkami! P.S. Uprzedzając ewentualne komentarze dodam, że EKUZ działająca tylko na terenie UE pokrywa tylko niektóre koszty... Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) zawsze dokupuję "wojadzera" w PZU, ale jak jadę na Białoruś to trzeba w specjalnych towarzystwach np. Europa Edytowane 26 Lutego 2016 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus84 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 czesc powiedz mi myslales zeby pojechac do odessy i powrotna Droge zahaczyć o wschodnie bieszczady ? to ja bym sie lapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 może w wakacje, w zeszłym roku chciałem kółko zrobić: Rumunia-Ukraina ale mi opona popękała i musiałem wracać do Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus84 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 ale chodziało mi tutaj o ukrainskie bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 to jest generalnie tylko 6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi