dedmuha_z_domu Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 szukam info, czy sa armatury z regulacja odleglosci o jaka przedluzaja.czy jakas firma to robi, czy trzeba wydumac u pana frezera? -moze siwy cos wiesz? Twoj sprzet przerobiony wszak... pozdrawiamczuowiek beton-uadny gips 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Ano Daj cynk siwy ja żes to zrobił. Myślałem, że poprostu kupiłes całe dźwignie za ciężki szmal :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 ja nie twierdze ze nie za ciezki :( ale jak za niezbyt to tym lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 w kielcach jest facet co juz od kilku lat przerabia duze intrudziaki i robi rozna aramature do nich i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 a masz namiar? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 No mam. Tel wysle ci na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 Znam tego faceta :buttrock: to Janek :P jak co to służę pomocą. Janke się specjalizuje w aluminium.Ja zrobiłemswoje ze stali i jak was interesi to kasa naprawdę mała :P Akcesowyjne zabawki zaczynają się od 1400 zł. W razie co służę pomocą :P. Co do przepisu na taką armaturę:Wymierzasz empirycznie gdzie chcesz mieć nogi siedząć na moto (sugeruje aby nogi nie byly zbyt wyprostowane i można było swobodnie poruszać stopą w przegubie).Następnie wymierzasz długośc dzwigni i kombinujesz przełożenie F*r=F*r co by zostało takie same jak woryginale. Rysujesz na papierze co ma tokaż wytoczyć, a co ma być wyciete plazmą. POtem wszystko nawiercasz, nakręcasz gwinty skręcasz, spawasz mierzysz na motorku. jak jest ok siadasz do szlifierni i szykujesz wszystko pod chrom. :P to tak w skrócie. Jak co to namiary macie chopoki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 31 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 dzieki Siwyjakby co, bede Cie nękalale pewnie wczesna wiosna dopieronarazie sam sie musze poskladac i pozrastacpozdrawiam i krotkiej zimy panie,...krotkiej zimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Stary łobuzie, a co nawywijałeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 31 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 ano bylem nie tam gdzie trzeba,...albo raczej tam gdzie nie trzeba bylo, no i pierdud helenka...sie skonczyl sezon trzy miechy temu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 31 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 krotko mowiac pani skrecala w lewo, kiedy ja wyprzedzalem :mrgreen: oboje dalismy dupska :twisted: , tylko ze ja polamalem noge, a na jej camry nie ma ryskikrotki kaszel, ale bolauo jak cholera i koniec jazdy na pare miesiecy...amen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 fuck, fuck, fuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 30 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 pokulauem sie troszke po parkingu wczoraj...wykrecili mi juz ostatnia srubke i pomyslalem ze jak juz sie troche ruszam, to nie ma na co czekac bo zara snieg bedzie...znow :x fajowo qrna.co prawda zakrety tylko w lewo, ale jak milusio. sprzet chodzi jak trza :mrgreen: pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Fajowo...Zbieraj się do kupyco by było z kim pojeżdzić :banghead:Vs pany :0 hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 1 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 vs panyyyy...allelujka :banghead: zara bedzie wiosna :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi