To_masz Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Utopiłem moją wysłużoną, ulubioną komórkę. Nie ma ktoś do sprzedania w dobrym stanie używki? Oczywiście ewentualna nówka też jak najbardziej mile widziana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 hipster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Pragmatyk ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jak dla mnie najlepszy telefon - korzystałem z niego przez 5 czy 6 lat, ilość upadków na ziemię niezliczona, przetrwał w kieszeni nawet szlifa, baterię ładowałem tak rzadko że nieraz zapominałem gdzie położyłem ładowarkę.Kiedyś na jeden dzień wziąłem od żony smartfona żeby się zastanowić, czy nie powinienem pomyśleć nad rozważeniem wzięcia pod uwagę zmiany poczciwej Nokii na coś nowszego ale szybko okazało się że jednak to nie dla mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 za pół roku trzeba będzie naładować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Mam 6310i i 3 nowe akumulatory do niej jak chcesz. 6310i też mam ale chętny bym odkupił jeden z tych akumulatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi