Arturo43 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 I tak szukałem szukałem i szukałem yamahy fz6 , a kupiłem honde cbf 600 z 2005 roku. Jak na razie stoi w garażu i czeka na lepszą aure. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Gratualcje. Jakaś fotka by się przydała. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jasne , jutro dołącze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1700ccm Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Gratulacje!! :) Również posiadam i bardzo chwalę:) Będziesz zadowolony bo motorek sam się prowadzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Szkoda, że nie odbyłeś jazdy próbnej, chyba, że motocykl był od pewnej osoby... ;) Miałem przyjemność pojeździć fz6 i powiem, że to bardzo przyjemny motocykl. Z cbf nigdy nie miałem styczności. Niech służy! ;) Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damikss Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Gratuluje w końcu zakupu motocykla Arturze, mocy wystarczy.Słaby punkt, w tych modelach to alternator a poza tym, to honda, więc będzie służyć :) Edytowane 28 Stycznia 2016 przez damikss Cytuj Gilera Eaglet, HondA Cbr 125,Piaggio 125,Kawasaki EN 500,Honda Deauville 650,Kawasaki El 250,Suzuki VL 800, Yamaha FZ 6 S2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkIi Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Gratulacja Honda z tych kat to Honda Wysłane z Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wszystkim dzięki za gratulację , :) . Motocykl kupiłem w Pszczynie ( pozdrawiam Damian), i jak pisałem czekamy na lepszą aurę . Jak na razie to odwiedzam sklepy z ciuchami :) . Kilka fotek z garażu i jedna jeszcze z ogłoszenia z Pszczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wygląda całkiem fajnie. Dla mnie wizualnie FZ6 ma pazura, a CBF ka jest zbyt spokojna. Ale Honda to Honda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Dobrze wspominam CBF 600, gratulacje :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Z wczoraj na dzisiaj spałem w Pszczynie ;)Jeszcze raz garty, będzie pan zadowolony, Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jest to moje pierwsze poważniejsze moto i dlatego ostatecznie wybór pad na CBF. Naczytałem sie mnóstwo różnych pochlebnych opini i niech będzie ,zobaczymy :)Szkoda, że nie odbyłeś jazdy próbnej, chyba, że motocykl był od pewnej osoby... ;) Miałem przyjemność pojeździć fz6 i powiem, że to bardzo przyjemny motocykl. Z cbf nigdy nie miałem styczności. Niech służy! ;)kupiłem z zaufanego zródła .... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi