jokoko Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć wszystkim, po ponad 5 letniej przerwie :) :) :) :) Chciałbym zapytać czy kojarzycie może firmę, która ma w ofercie m.in ten motocykl Husqvarna TE 250 http://otomoto.pl/oferta/husqvarna-te-husqvarna-te-250-jak-nowa-2010-rok-z-wloch-gniezno-ID6ye0Sx.html Chciałbym zapytać co sądzicie o samym motocyklu - trochę wypadłem z obiegu, a moje napalenie po 5 latach też nie pomaga w podjęciu poprawnej decyzji. Czy znacie może firmę CUBAMOTO? Ktoś ma jakieś doświadczenia? PozdrawiamJacek Edytowane 14 Stycznia 2016 przez jokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Ja nie znam ale ma założone za szerokie opony. Jak ktoś takie zakłada to niezbyt się zna i zazwyczaj nie dba o serwis ale jeśli przebieg rzeczywiście prawdziwy to warto się zainteresować. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dzieki, moze katowany w terenie za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Nie wygląda na mocno eksploatowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Byłem, oglądnąć motocykl. W motocyklu brakuje kierunkowskazów oraz posiada wywiercone dziury za siedzeniem. Tak to prezentuje się bardzo dobrze. Motocykl (raczej długo nie odpalany) nie chciał odpalić od startera elektrycznego - próbowaliśmy około 30 sekund. Na kopkę odpalił po 5-6 razie. Myślicie, że jeżeli nawet nie był oszczędzany w terenie, a przebieg jest prawdziwy (około 2200) to warto? Pozdr,Jacek Edytowane 17 Stycznia 2016 przez jokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) startery to zmora tych modeli. Działają różnie a jak padną naprawa jest droga. Z tego co pamiętam znajomy wyliczył na ok 2,5 tys same części. ja mam starszą husqvarne i pali zawsze. inny znajomy ma 310 z 2012 i też pali rożnie, raczej trzeba je traktować awaryjnie a nie jako podstawowy rozruch. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jak przebieg prawdziwy to warto. Jednak ja osobiście wolałbym japońca (mam złe doświadczenia ze starszą huską) ale jak szukasz huski to ta wygląda ładnie i widać, że nie była raczej ostro traktowana i nie ma dużego przelotu (niepowycierane dekle). Jak kupisz to odrazu sprawdź luzy zaworowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi