Tasak_PL Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Witam, tak jak w temacie rozebrałem lagi ze swojego SXa (Wp Usd 48 ) bo już mocno ciekły, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji ile oleju wchodzi do jednej lagi? Może ktoś przerabiał ten temat i mógłby się podzielić ze mną ta informacją :) będę bardzo wdzięczny, z góry dzięki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żółf Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Witam, tak jak w temacie rozebrałem lagi ze swojego SXa (Wp Usd 48 ) bo już mocno ciekły, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji ile oleju wchodzi do jednej lagi? Może ktoś przerabiał ten temat i mógłby się podzielić ze mną ta informacją :) będę bardzo wdzięczny, z góry dzięki :) Jeżeli to zwykła jednokomorówka to zwykle ok 600 cm3, ale zawsze sprawdza się wysokość lustra oleju i dopasowuje do wartości w manualu biorąc poprawkę na własne preferencje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts