Akio Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Trzymanie auta w garażu to tylko upierdliwość. Niech stoi na dworze, nie jest z cukru. Ew. jakaś wiata załatwi sprawę. A sam garaż owszem na jakieś graty/moto itp.Trzymanie auta w garażu to luksus zimą. Nie musisz rano wcześniej wyjść i skrobać szyb. Można oczywiście założyć pokrowiec, ale ściągać/ zakładać codziennie staje się z czasem upierdliwe. TomaszKoo napisz jeszcze jakie auto posiadasz. Bo w garażu 3x5 parkowanie auta wielkości Forda Ka a wielkości BMW 7 robi różnicę :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Trzymanie auta w garażu to luksus zimą. Nie musisz rano wcześniej wyjść i skrobać szyb. Można oczywiście założyć pokrowiec, ale ściągać/ zakładać codziennie staje się z czasem upierdliwe. TomaszKoo napisz jeszcze jakie auto posiadasz. Bo w garażu 3x5 parkowanie auta wielkości Forda Ka a wielkości BMW 7 robi różnicę :).Zimą aut których używa się codziennie w garażu się nie trzyma bo im na dobre to nie wychodzi. Mądrzy ludzie północy zimują pod przewiewnymi wiatami i szyb skrobać nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zimą aut których używa się codziennie w garażu się nie trzyma bo im na dobre to nie wychodzi. Mądrzy ludzie północy zimują pod przewiewnymi wiatami i szyb skrobać nie trzeba. Też to słyszałem. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Max co da się zrobić to 3,40. Pole do manewru to 3,2 - 3,4. Zmiana kół to jak patrze na mojego ojca i ja w sumie też, zawsze robilismy to na podjeździe przed garażem. Zeby coś zrobić w aucie to albo spód potrzebny albo dostęp do maski, po bokach to właściwie tylko tyle żeby dało sie przejść, ewentualnie jak ktorys bok potrzebny to zawsze można podjechac bardziej w lewo lub prawo. Raz mi się zdarzyło jak z 10lat temu wyciszalem drzwi pod audio :) Filip, jaki Ty masz tam wymiar na szerokosc? Jak pamiętam to jeszcze kilka krzeseł i będziesz przez bagażnik wychodził:)Mały mam wymiar :)Jak wrócę, to Ci mogę zmierzyć dokładnie. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi