Rura_ Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Wolałem wczoraj się przejechać. Pogoda elegancka, latało się lepiej niż tydzień temu i tłoku nie było. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Rura byłeś wczoraj na SD?? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Tja... Ale Stritem jeździłem... Kocham ten motocykl po prostu i muszę kupić Daytonę małą... Edyta: a Stritem latałem, bo w aucie pękł mi wężyk od termostatu i nie miałem jak kupić w niedzielę, więc na kołach się przybujałem z rana... 16h ponad potrafi wejść w dupę :). Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez rura_sn-n Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Rura kupuj. Byłem wczoraj na chwilę na koniec dnia rowerem, ale Ciebie nie widziałem. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 To coś źle patrzyłeś, bo jako jeden z ostatnich się zawijałem ;)Spoko kupuj, kupuj... Kobita kazali się pozbyć najpierw zawadzających koni z garażu... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Mogę być... To jeszcze ze 2-3 motocykle i będzie w sam raz, nie za pusto i nie za tłoczno ;) Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 W poniedzialek strasznie bylo zimno ,niby swiecilo slonce ale i tak piżdziało a jak juz zaszlo slonce za chmury to masakra.Przesuneli poczatek o godzine wiec wszystko zaczelo sie troche pozniej ale i tak nie wiele dalo.Dzien wczesniej jezdzily samochody i caly tor byl zaje**ny olejem ,dokladnie linia wyscigowa na calej dlugosci , najgorsze bylo to ze na samych wejsciach ,w szczycie zakretu i na wyjsciu ,tam gdzie mamy motocykl zlozony na maksa .Trzeba bylo to omijac ,kombinowac a i tak bylo slizgo.Trzeba bedzie jeszcze pojechac na 9 maja potrenowac szczegolnie ze mam nowa pompe hamulcowa i musze calkowicie od nowa opracowac punkty hamowania :) ale obsluge motocykla sobie przypomnialem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Hej Piter widzę, że będziesz miał mocnego konkurenta w Rooki 1000 w tym roku, Dziki Sereda zapier... w poniedziałek BMW, w takich warunkach całkiem niezły czas, na face jest filmik.Ciekawy jestem też jak tam Damian Ołdakowski na tej R6, widział go ktoś na treningach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jeszcze nie wiem na 100%, planuję, chciałem raczej na 9.05 bo przed MP będzie w hu... ludzi. Jeśli nie pojadę w delegacje na 3 tygodnie w maju to na pewno będę, jak będę musiał jechać to pierwszy Sd dopiero 13.06 na wyścig. 6.05 będę dopiero dokładnie wiedział, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 No Rufi idzie jak głupi na tej bemce. I non stop kontrola trakcji... i z kontrolą na koło...zaiste ciekawe ;) Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 E tam , młodzi to nie maja hamulcow :) zreszta ja to pewnie przez te wszystkie lata nie wyjezdzilem po torze tyle co on :)Ale z ta trakcja to fakt ,u mnie nawet przy 1:38 tak czesto sie nie zapalała ! Fuck ! moze mam cos zepsute !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kumpel pisał, że jedzie na 09.05-10.05 i pytał o box. Dowiem się i dam znać. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Yuby - kumpel szuka, ale tylko na 10.05 pozdr,.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jak myślicie uda mi się pojechać w wyścigu w czerwcu bez licencji, czy mnie nie dopuszczą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Można, ale nie będziesz klasyfikowany (chyba). No i na pewno musisz mieć badania. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi