Qba16x Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 witam zamierzam kuoic pierwszy motor yamahe jak w tytule zainteresowala mnie ta aukcja co o niej sadzicie? przebieg maly ale kupiony w 2011 w polskim salonie ma papiery http://olx.pl/oferta/yamaha-wr-125-salon-polska-2tys-km-wzorowy-wr125-CID5-IDcFCOL.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 a co w nim jest podejrzane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba16x Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 wydaje mi sie ze jakos dziwnie z przebiegiem 2k przbeiegu a motor ma 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaliniarz Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Bardzo mały przebieg bo takim małym badziewiem odechciewa się jeździć , zresztą na zdjeciach wygląda adekwatnie do tego przebiegu o ile nie jest wyplakowany :) . Edytowane 18 Listopada 2015 przez Spaliniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguan007 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 wydaje mi sie ze jakos dziwnie z przebiegiem 2k przbeiegu a motor ma 4 lataZdarza sie, tez mam w 4 letnim enduro tyle przejechane. Po prostu uzywam go tylko i wylacznie w terenie. Cytuj --------------------------------------------------------tu i tam-------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Strasznie jesteś podejrzliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi