lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 witam!dotychczas jak wiecie jeździłem na CZ 125 cross tylko na torze wyciągałem z niej jakieś 80% tego co sie dała fabryka ale teraz przyszedł czas na zmiane "dziecka" i zastanawiam sie za czym sie rozgladac, chodzi mi o żeby wiedziec które moto jest zwrotniejsze, zrywniejsze które lepiej sie zachowuje u jakich zakresach obrotów ciągną itp. motory jakie wchodzą w gre to full cross 125 2T!!!!!!! (około 40 KM) lata produkcji coś ze starszych powiedzmy 90-95jakieś CR, KX, SX, RM, YZ sami polecajcie czym najleiej bedzie sie latało (żadnych TM :D )czekam na propozycje i sugestie :D pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 powiedz za ile a nie który rocznik :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Jak już masz kupować starą crossówke to tylko japończyka :!: Żadne KTM-y, TM-y, Husqvarny itp. bo do nich jest mało części :? Teraz podaj kwote do której chcesz kupic moto !? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 no wiadomo że japonczyk bo te europejskie firmy 10 lat temu robiły mtocykle bardzo odstające od japońskiej czołówki. dopiero od konca lat '90 zaczeły sie rozwijac ktm'y, husqvarny, husabergi, TM'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 coś za około 500 euro ale u zachodnich sąsiadów będe brał moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi