Seba667 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Szukam informacji jakie części z innych motorów mogę przeszczepić do olejaka, Chce założyć do niego apsy ale nie wiem które pasowały do główki ramy. Silnik prawdopodobnie włożę z bandita 1200 wahacz k4 1000, chociaż chodzi mi po głowie jednostronny z vfr. oczywiście tez zmiana zadupka prawdopodobnie plastiki z R6 Rj11. Jak ktoś posiada jakieś informacje na ten temat które części można by łatwo dopasować to z góry dziękuje i POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Chłopie, jak masz to w oryginale to zostaw!!! Wiesz w ogóle po ile to chodzi w Anglii? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 To zalezy czy jest to sama rama z silnikiem, czy cos wiecej ?A moze rama bez silnika ?Ogolnie przeszczepia sie bez problemow wszystko co zrobilo Suzuki, ale jeslimotocykl jest w niezlym stanie i kompletny to nie oplaca sie tego robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi