Pepper Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Hej. Jest jakiś prawnik na forum, który się zna na rozwodach?Jestem za granicą jeszcze przez jakiś czas, czytanie w necie nic nie pomaga, a musze się dowiedziec ile się da na ten temat.Może mi ktoś pomoże? PozdrawiamPepper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 do tego przydaje się specjalista, nie wiem jaki jest zakres typowych spraw Łukasza. zwykle prawnicy np. gospodarczy nie lubią brać spraw rozwodowych, bo to długi proces i często babranie się w brudachw razie konieczności mogę poszukać kontaktu do specjalisty w krakowie, miałem kiedyś namiarjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Myślałem, że jest ktoś na forum.Stąd nie mogę kiwnąć palcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Mam dobrego specjalistę z Warszawy, Siostrze pomagał i jest dobry, zainteresowany? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Zasadniczo tak, tylko na pewno nie będzie dymał do Wrocławia, żeby mnie reprezentować.W tej chwili potrzebuję pogadac z kimś przez tele albo skajpa żeby się dowiedzieć co moja stara może nawywijać jak mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Może, nawet bardzo dużo. Nieważne czy jesteś na miejscu, czy nie. Powodzenia i witaj w klubie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi