Songo Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ok, czyli jednak idzie do wymiany :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 do wymianya z tym toczeniem to miałem na myśli wyrównanie tych zadziorów co tam widać Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 do wymianya z tym toczeniem to miałem na myśli wyrównanie tych zadziorów co tam widaćZgoda z tymi zadziorami ale zeby tylko to toczyć do dużo zachodu a pilnik albo ostry śrubokręt i można z nimi zrobić porządek. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Kolego,nie zgodzę się z Tobą.Jak idzie to zauważyć przy nowych dystansach,na rancie jest wytoczony rowek a zaraz za nim zgrubienie ,które wchodzi za wargi uszczelniacza przy końcowym montażu koła.Spotkałem się z dystansami które pracowały na simeringach dwuwargowych i wytarte były dwa rowki a wizualnie wyglądało na trzy.Ten na foto które wkleił Songo widać dwa-jeden to wytarcie od uszczelniacza i kwalifikuje dystans do wymiany,bo inaczej rozerwie wargi uszczelniacza i cała jego kariera się skończy, po czym (jeśli brodzi w błocie) łożyska. A ja nie zgodze sie z Toba. Kola w motocyklu ulozyskowane sazwykla za pomoca lozysk kulkowych typu 2RS lub ZZ czyli zamknietymi z obu stron.Tuleja dystansowa opiera sie o bieznie zewnetrzna i nie wspolpracuje z zadnymi uszczelniaczami. O ile dlugosc tulei jest prawidlowa moze zostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 A ja nie zgodze sie z Toba. Kola w motocyklu ulozyskowane sazwykla za pomoca lozysk kulkowych typu 2RS lub ZZ czyli zamknietymi z obu stron.Tuleja dystansowa opiera sie o bieznie zewnetrzna i nie wspolpracuje z zadnymi uszczelniaczami. O ile dlugosc tulei jest prawidlowa moze zostac. W takim razie,po co montowane są dodatkowe uszczelniacze ? Pozdro Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jeśli jest to dystans wsadzany miedzy łożyska w piaście to jest ok,ale jeśli miedzy łożysko a wahacz to powinien być wymieniony zwłaszcza w cross,enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi