lajk Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Witam niedawno kupiłem Kawasaki zx6r 1999r. pochodzenia angielskiego.Nie wiem czemu rozwija mi on tylko 220 km/h podczas gdy w danych technicznych mowa jest o 260.Co może być tego przyczyną? Edytowane 4 Października 2015 przez lajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Poważnie? No weź się zastanów co napisałeś. Chcesz żeby 16 letni motocykl o nieznanej historii miał osiągi fabryczne? Ale - jeżeli to 40 km jest dla Ciebie tak ważne - zacznij od pełnego przeglądu silnika (gaźniki, zapłon, zawory). U dobrego mechanika. Żeby przynajmniej ktoś przyzwoity zarobił. Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 angielskie pochodzenie to pewnie i prędkość w milach220mil/h to będzie ponad 350km/hszatan nie motór :laugh: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturwroc Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Zabierz go na hamownie a uzyskasz odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi